Seřadit
Název A-Z
Název Z-A
Autor A-Z
Autor Z-A
Nejnovější
Nejstarší
Hodnocení 5-0
Hodnocení 0-5
Dotazy
Andrej Roháč
Andrej Roháč: Zdravím, v pondělí 26.3 jsem vyrazil na první vycházku k vodě, na svou oblíbenou svazovou pískovnu. Už z loňska jsem měl odzkoušeno, WS2 a pik.švestku, který mi loni pomohli k nejlepšímu rybaření v mimovi životě, hlavně pikantní švestka. Po 5 hodinách u vody jsem byl b...
Michal Kučera: Ahoj, každý revír je trochu jiný a i na stejném revíru se preference kaprů mohou během roku měnit. Jinými slovy, jindy nebo jinde by to klidně mohlo být opačně a Pik. šv nebo WS2 by dominovaly nad BigB. Ale k dotazu. Ke G7 máme nově plovky, světe drž se, G7 :-) tato pří...
Info
Robo Pilka: Ahoj .chcem sa spytat ake množstvo rybych mučok obsahuje královsky losos?
Michal Kučera: Ahoj, tato směs od letoška už není v nabídce, ale pokud ji ještě seženeš, obsah r.m. byl něco přes 30%
Jarní Labe
Petr Zubík: Ahoj Miku, chystám se kolem Velikonoc na čtyřdenní výpravu na Labe. Zajímal by mě Tvůj názor jakou zvolit nástrahu a jak moc v tomto období vnadit. Mám v úmyslu na jeden prut zkoušet WS2 a na druhý pikantní švestku. V záloze mám ještě G3 v dipu, ale nevím, jestli je G3 ...
Michal Kučera: Ahoj, i když bude studená voda, zkusil bych jednu klasickou rybinu, jako je LRA, BigS nebo G2
Chilli
Radek Top: Ahoj, toho chilli dávám max. 3 mililitry na 10kg boilieMixu. Je to čistý extrakt z chilli.
Michal Kučera: Chápu, ale nedokážu posoudit, jak je to v té tekuté verzi silné, tj kolik je to v přepočtu na g sypkého koření. Nicméně mi to vychází jako střední varianta, typologicky třeba jako Pikantní švestka...tj pokud se to vyloženě nepřehání, nemělo by to rychle ztrácet na účinn...
Kapři z jara
David mišák Mišlan: Ahoj, chtěl bych se zeptat. Pojedu tento víkend na kapry na rybník a zajímalo by mě zda budou kapři spíše v hloubkách , nebo u břehu. Podle počasí by mělo být teplo. A druhá otázka, bude lepší masová nebo nějaká sladší směs takhle z jara ? Díky :)...
Michal Kučera: Ahoj, kapři se budou snažit vyjíždět s hlubších částí směrem k mělčím, ale neznamená to, že budou na rozsáhlých mělčinách. Dobré by mohlo být například koryto přítoku. Vsadil bych na kořeněné, jako je WS2, pampeliška nebo Pik. švestka
Pop-up
jakub Blackhawk mottl: Zdravím,chtěl bych se zeptat mám od vás hromadu pop-up boilies a víc jak tři příchutě mám otevřené cca 1 rok.Pop up jsou tvrdé jako kámen(na vrtáček).Když koupím nové je krásně měkké a čerstvé.Otázka tedy zní vadí/nevadí?Je to problém?Chová se pop up stále stejně?Děkuji...
Michal Kučera: Problém to není, jen to bude vyčichnuté, je tedy zapotřebí zlehka přelít esencí nebo alespoň postříkat pop-up sprayem
Krmení
Radek Top: Ahoj, ještě reaguji na tvoji odpověď. Ty kule mají v sobě RR 75g/kg a 100% chilli 2,5ml/10kg nebo RR stejný a Red Pepper extrakt 10ml/kg.
Michal Kučera: Ahoj, RR chápu, ale kolik je toho Chilli?
Fluorocarbon
Lukáš Kukin Kukol: Dobrý den,v červnu jedeme na menší závody ne jednu hezkou pískovnu na Slovensku.Je tam velmi čistá a průzračná voda.Chtěl bych zde použít fluorocarbonové návazce nebo kombinované.Zatím jsem je nikdy nepoužil.Chtěl bych poprosit o radu jak je sestavit,popřípadě nejaké ty...
Michal Kučera: Dobrý den, k fluocarbonovým nepotřebujete nic speciálního, jen návazcový materiál, vhodný háček. Kombinované závisí, jestli myslíte už hotové potahované šňůrky - v tom případě je to stejně snadné jako u fluocarbonu, nebo si to budete dělat ze dvou odlišných materiálů - ...
Dotaz
Jiří Rázek: Dobrý den, chci se zeptat jakou příchut a typ boilies by jste mi doporučil na chytání takhle z jara na přehradě (většinou chytám na Nechranicích) a nebo na řeku Labe poblíž Litoměřic. Děkuji
Michal Kučera: Dobrý den, něco ovocného nebo kořeněného, jako je Máslová hruška, WS2, Pampeliška, Pikantní švestka,...případně Česnek
Stanislav Suchomel
Standa Suchomel: Zdravím,rád bych se zeptal jaké boilie z řady krvavý huňáček je nejvhodnější na masivnější krmeni pokud chytám na magickou oliheň.
Michal Kučera: Zdravím, nejspíš Švestka&Oliheň, ale klidně i Krab&sardinka...anebo MB Classic Oliheň
Další
Strana číslo: 1,2,3
Tato web stránka používá soubory cookies, abychom dosáhli vyšší výkonnost naší web stránky. Cookies nepoužíváme na cílené reklamy, ani personalizovaný obsah. Používáním našich stránek souhlasíte s používáním souborů cookies.
Rozumím